Ποιοι είμαστε

Η CAPTAIN ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αποτελεί μια εταιρεία, η οποία ενδυναμώνει και αναπτύσσεται διαρκώς στον κλάδο του ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ειδών SUPER MARKET – HO.RE.CA. Όραμά μας είναι η προσφορά των υπηρεσιών μας στην τροφοδοσία της Ελληνικής αγοράς.

Με την πολυετή πορεία μας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων, συγκεντρώσαμε τις δραστηριότητές μας στις νέες μας εγκαταστάσεις, συνολικού μεγέθους 4.000 τ.μ. και με πάνω από 4.500 παλετοθέσεις. Όλα τα παραπάνω, μαζί με τις επενδύσεις στην τεχνολογία και σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό της CAPTAIN, μας καθιστούν πολύτιμους συνεργάτες στον τομέα του χονδρικού εμπορίου.

Η δυναμική της CAPTAIN στην αγορά προκύπτει από τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές που προσφέρει σ’ αυτή και αντικατοπτρίζεται αισθητά τόσο από της στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που έχει αναπτύξει με παραγωγούς και προμηθευτές, όσο και από τη συνεχή διεύρυνση και ανάπτυξη του πελατολογίου της.


Η Φιλοσοφία

H φιλοσοφία μας στρέφεται κυρίως γύρω από τον σεβασμό προς τον πελάτη αλλά και τον τελικό καταναλωτή στοχεύοντας στην τροφοδοσία της αγοράς με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατόν τιμές.

Στο πλαίσιο αυτό, η CAPTAIN παραμένει προσηλωμένη στο μοντέλο της, βασισμένη σε ένα αυστηρό κωδικολόγιο, παρακολουθώντας εντατικά την Ελληνική αγορά, στοχεύοντας στην ανεύρεση επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή.


Το όραμα

Στόχος μας η διαρκής ισχυροποίηση της θέση μας στο χώρο του χονδρεμπορίου και η παραμονή μας στις πρώτες θέσεις προτίμησης των πελατών μας. Στόχος μας η διατήρηση του ήθους και των αξιών που μας βοηθάνε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρούμε άρρηκτη τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, προστατεύοντας στο βαθμό που μας αναλογεί την κοινωνία, τους ανθρώπους μας, το περιβάλλον.


Το παρόν

Πάνω από 3000 κωδικούς/πάνω 400 προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας/πάνω από 3.500 πελάτες/πάνω από 60 προμηθευτές. Σημαντικός τομέας δραστηριότητας αποτελεί επίσης η εξειδικευμένη παραγωγή προϊόντων δικής μας ετικέτας, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και προδιαγραφών.